Inloggen

Inloggen

  • NLFR

Ziekenhuis-Huisarts

St-Michiel
St-Elisabeth
St-Michiel & St-Elisabeth
Zelfstandige
Deeltijds

De Europa Ziekenhuizen zijn op zoek naar een :

Ziekenhuis-Huisarts

voor de dienst Pneumologie van de sites St-Elisabeth en St-Michiel

De Europa Ziekenhuizen, geaccrediteerd door JCI, zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden we een volledig zorgaanbod aan op onze beide sites (St-Elisabeth te Ukkel en St-Michel te Etterbeek) en onze twee poliklinieken (Bella Vita Medical Center in Waterloo en Inkendaal).

Om ons team van pneumologen te ondersteunen, zijn we op zoek naar een huisarts ter ondersteuning van de hospitalisatieafdeling van de dienst Pneumologie, voornamelijk op de site St-Elisabeth.

Uw verantwoordelijkheden

De afdeling Pneumologie van ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de uitgebreide behandeling van aandoeningen van de luchtwegen. Met een team van zes pneumologen die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden, bieden wij geavanceerde expertise en persoonlijke zorg voor elke patiënt.

Als huisarts binnen de dienst bent u verantwoordelijk voor de zorg voor patiënten opgenomen in het ziekenhuis, onder supervisie van pneumologen. Dit houdt, o.a., het volgende in :

  • U staat in voor de continuïteit van zorg op de afdeling in samenwerking met de longarts en de assistent-specialist interne geneeskunde.
  • U ontvangt opgenomen patiënten, start en verfijnt behandelingen, zet het dossier op en bewaakt de voortgang in het dossier, stelt ontslagrapporten en andere routinedocumenten op voor interne patiënten.
  • U bent telefonisch bereikbaar voor arts-collega's binnen en buiten het ziekenhuis en neemt deel aan interdisciplinair overleg.
  • U ondersteunt teams van verpleegkundigen en paramedici
  • U beheert de relaties met de families van de patiënten
  • Andere taken gerelateerd aan de functie

Er is natuurlijk doorlopende ondersteuning van de pneumologen van de sites St-Elisabeth en St-Michiel. De werktijden zijn van 8:00 tot 17:00 uur op de weekdagen die u werkt (afhankelijk van de TIMAT). Wachtdienst maakt geen deel uit van deze functie.

Bent u geïnteresseerd om uw kennis van longpathologieën te verdiepen en u te investeren in een ziekenhuisomgeving? Aarzel niet om ons te vervoegen!

Uw profiel

  • U bent Arts met een specialisatie huisartsgeneeskunde
  • U hebt een bijzondere interesse in de pneumologie
  • U bent gemakkelijk in de omgang en u bent bereid om in een vriendelijke interdisciplinaire omgeving te werken en bij te dragen aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit van de patiëntenzorg.
  • U spreekt vloeiend beide landstalen of u bent bereid om een opleiding te volgen om uw vaardigheden in de andere taal te verbeteren. Meertaligheid is een pluspunt.

Aanbod

Wij bieden u een 1-jarig contract als onafhankelijk aan 8/10 TIMAT contract (6/10 bespreekbaar) in een modern, hoogwaardig ziekenhuis dat geaccrediteerd is door de JCI (Joint Commission International). Andere mogelijkheden binnen het ziekenhuis na uw opdracht in pneumologie zijn bespreekbaar.

Naast de mogelijkheid om uw activiteit en uw specialisme voortdurend te ontwikkelen, bieden we u een voordelige verzekering die uw activiteiten buiten het ziekenhuis dekt (voor artsen met een timat vanaf 5/10 of meer).

We zijn op zoek naar artsen die onze visie delen van een ziekenhuis dat zich inzet voor innovatie en hoogwaardige geneeskunde met een menselijk gezicht. De artsen van de Europa Ziekenhuizen worden aangemoedigd zich in te zetten voor projecten die de kwaliteit van de zorg verbeteren, innovatie stimuleren en ons medische aanbod diversifiëren.

Geïnteresseerd?

Kandidaten voor deze functie kunnen hun CV en motivatiebrief sturen, ter attentie van Dr. Sebastian SPENCER, Medisch Directeur, via dir@cdle.be.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. T. Van Vyve, hoofd Pneumologie, op 02 614 48 01 of per e-mail op : T.VanVyve@europehospitals.be

Diversiteit, in al haar dimensies, is een kernwaarde binnen de Europa Ziekenhuizen. Wij zijn ervan overtuigd dat geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele oriëntatie, levensfilosofie of handicap elementen zijn die deel uitmaken van onze individualiteit en de kracht van onze teams.

Contactpersoon

Charlotte Kits van Heijningen